(FOTO) Dan nezavisnosti obilježen i u Medresi “Osman ef. Redžović”

604

Uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera, u utorak, 02.03.2021. godine, u Medresi “Osman ef. Redžović” je obilježen Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Obilježavanje ovog značajnog dana započelo je u jutarnjim satima, izložbom radova sekcije kreativnih ideja, kao i izložbom likovnih radova učenica Vahdete Harbaš, Erne Ibrahimović, Merjem Ćuprije i Sumeje Smailhodžić. Njihovi radovi su izloženi u školskom holu.

MARKETING

U poslijepodnevnim satima u školskom amfiteatru poseban program upriličili su članovi horske, dramske i historijske sekcije. Dramska sekcija je film “Quo vadis Aida” pretvorila u mini dramu i premijerno je izvela u toku ovog programa. Ideja za ovakvu vrstu predstave došla je od samih učenika, a kompletan program su, također, osmislili sami.

DAN NEZAVISNOSTI U MEDRESI

Uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera, u utorak, 02.03.2021. godine, u Medresi je…

Posted by Medresa “Osman ef. Redžović” on Thursday, March 4, 2021

Visoko.co.ba/Medresa FB

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.