Naslovnica Sport Državni Tim FOTO / Gdje s...

FOTO / Gdje su Zmajevi otišli na odmor? Od Balearskih ostrva do Vlasenice…

233

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine dan nakon utakmice protiv Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo konačno su dobili odmor.

Sezona za sve fudbalere, pa tako i reprezentativce BiH, je bila vrlo naporna i trajala je dugo, a sada konačno za sve njih slijede odmori.

Što se tiče navijača iz Bosne i Hercegovine, svakako da ovi odmori nisu baš potpuno zasluženi obzirom da su nam Zmajevi ostali itekako dužni protiv Finske i Italije, ali se nadamo da će se iskupiti već u septembru protiv Armenije i Lithenštajna.

Neki Zmajevi su već jutro nakon Italije dočekali na novim destinacijama gdje je započeo njihov godišnji odmor. Neki su se odmah odlučili za atraktivna mjesta dok su drugi pak bili skromniji pa su prvo posjetili rodne krajeve.

1. Edin Džeko

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko, koji je u Torinu protiv Italije odigrao fantastičan meč i postigao pogodak, na početku godišnjeg se odlučio za Portofino koji se nalazi u blizini italijanskog grada Genova. Džeko je tamo otišao naravno sa suprugom Amrom.

2. Samir Memišević

Za atraktivnu destinaciju odlučio se i defanzivac bh. reprezentacije Samir Memišević koji je završio u Španiji, tačnije na Balearskim ostrvima.

3. Darko Todorović

Desni bek naše selekcije Darko Todorović koji je u Torinu imao vrlo težak zadatak da čuva Insignea odlučio se da na početku godišnjeg odmora posjeti jezero Modrac koje se nalazi u Lukavcu blizu Tuzle.

4. Mario Vrančić

Mario Vrančić, koji nije dobio ni minute protiv Finske i Italije, nakon Torina otišao je na jedan koncert.

5. Bojan Nastić

I konačno, stigli smo i do Bojana Nastića koji je sreću na početku godišnjeg odmora pronašao u rodnoj Vlasenici. Nastić je tamo otišao sa djevojkom.

 

Visoko.co.ba/Sportsport.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.