FOTO: Iskoristite priliku za jesenje jahanje u Konjičkom klubu “Visoko” sa 20 posto popusta!

2438

Konjički klub „Visoko“ obavještava javnost da je u toku jesensko jahanje po cijeni nižoj za  -20%.

MARKETING

Jahanje kao jedinstveni sport ima višestruki značaj za čovjeka. Jahanje potiče rad srca, poboljšava probavu i potrošnju kalorija, aktivira zapostavljene mišiće, utiče na koordinaciju pokreta i u svakom smislu utiče na čovjekovo psihičko stanje. Iako se običnom posmatraču može činiti da jahač ne radi ništa fizički dok jaše, sat ove aktivnosti može sagorjeti isti broj kalorija kao i 30 minuta trčanja ili vožnje bicikla. Kako jahač reaguje na pokrete konja da ne izgubi ravnotežu, postularni mišići trupa i zdjelice i aduktori u području bedara su stalno pod uticajem i aktivni. Provedeno vrijeme vani i uživanje u svježem zraku povećava dobar osjećaj u tijelu te smanjuje stres. Javlja se osjećaj slobode i kvalitetnog disanja, izdisanja, koji se često smatra kao najbolji osjećaj za čovjeka.

Konjički klub „Visoko“ ove godine svoju sezonu produžava i na jesen i zimu. Dakle, radimo tokom cijele godine. Zbog smjene godišnjih doba i promjene koju svaki čovjek osjeća u jesen, potrudili smo se da građanima omogućimo da izađu iz kuće i dođu u naš klub gdje mogu vidjeti sve ljepote jeseni na jednom mjestu i u isto vrijeme da se ispune pozitivnom energijom uz boravak sa našim konjima koji su definitivno najbolja terapija.

Za nas je jesen kao drugo proljeće, jer je svaki list kao novi cvijet. Inspirisani prirodom i našim konjima, nudimo vam školu jahanja, terapijsko jahanje ili rekreativno jahanje uz obučene trenere i odgovarajuću opremu.

Za one koji još uvijek nisu bili kod nas podsjećamo da se nalazimo u staroj kasarnoj „Ahmet Fetahagić“ u Visokom. Konjički klub radi svaki dan, a svoj termin možete dogovoriti na brojeve telefona: 062/530-530 ili 062/628-618.

U nastavku pogledajte zanimljivu fotogaleriju jeseni u Konjičkom klubu “Visoko”.

Komentari

komentara