Naslovnica BiH Crna Hronika FOTO: U saobr...

FOTO: U saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Visokog povrijeđen bračni par i maloljetna djevojčica

2792

Kako smo već ranije pisali na autoputu A1, Sarajevo – Zenica, u blizini Visokog došlo je do teške saobraćajne nesreće, u kojoj je učestvovalo vozilo marke Golf. Kako je u Ministarstvu unutrašnjih poslova ZDK saznao portal Visoko.co.ba u ovoj saobraćajnoj nesreći povrijeđene su tri osobe.

Prema prvim informacijama iz MUP-a vozilo Golf IV je, zbog brzine koja nije bila prilagođena uslovima na cesti, sletjelo sa ceste i prevrnulo se kod mjesta Kula Banjer. Na vozilu, koje se nalazi na parkingu Policijske uprave Visoko, vidljivo je totalno uništenje, koje samo svjedoči o težini saobraćajne nesreće.

U vozilu se nalazio bračni par i njihova maloljetna kćerka koji su vozilom Hitne pomoći prevezeni na KUM Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu (UKCS).

Saobraćaj se na dijelu autoputa gdje je došlo do nesreće odvija jednom trakom do završetka uviđaja kojeg vrše pripadnici MUP-a ZDK.

____________________________________________________

Na relaciji Sarajevo – Zenica, autoputa A1, u blizini ulaza u Visoko danas je došlo do teže saobraćajne nesreće. Još uvijek nije poznato da li ima povrijeđenih lica u ovoj saobraćajnoj nesreći, a trenutno su na mjestu nesreće pripadnici nadležne policijske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK, koji vrše uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja ove nesreće.

Saobraćaj se na ovoj dionici, u traci iz pravca Sarajeva, odvija otežano, zbog čišćenja ceste i uviđaja koji je u toku.

Više informacija bit će poznato u narednim satima.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.