FOTO / Nekada Gradski stadion “Luke”, a danas deponija otpada

204

Stadion “Luke” je postao deponija otpada.

MARKETING

Nažalost, mnogobrojni stanovnici našeg grada koji posjete ovaj sportski teren mogu vidjeti ostatke otpada kojeg tu ostavljaju oni koji nemaju niti malo svijesti o ekologiji i na taj način pokazuju svoju opću kulturu.

Treba li ponavljati, ovdje se radi o Gradskom stadionu “Luke”, stadionu koji je u vlasništvu svih nas, stadionu na koji se nekada u velikom broju dolazili roditelji sa svojom djecom, stadionu koji je iznjedrio i odgojio mnogobrojne sportiste…

Nadamo se da će nakon ovoga teksta i apela iz NK Bosna da se više ovakve stvari ne rade, oni koji su otpad ostavljali isto i prestati raditi.

U našoj galeriji pogledajte kako izgleda stadion Luke u Visokom.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.