(FOTO) Prelijepo vrijeme izmamilo brojne goste u kompleks Ravne

545

Temperatura od petnaestak stepeni i sunčano vrijeme, izmamili su ovog vikenda veliki broj gostiju u Kompleks Ravne. I dok su u subotu gosti više vremena odlučili provesti u obilasku Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne, nedjelju su iskoristili za boravak u predivnom ambijentu parka „Ravne 2“.

Iako je do sada sezona počinjala nekako početkom marta, s prvim organiziranim grupama, ove godine tokom cijele zime gosti su posjećivali lokacije Fondacije, što govori kako cjelogodišnja kampanja promocije Bosanske doline piramida širom svijeta, donosi rezultate, pa tako gosti posjećuju Visoko tokom svih 12 mjeseci.

I dok su SE strani gosti, kojih je ove nedjelje najviše bilo iz Italije, upoznavali sa tunelima Ravne, a veliki broj domaćih posjetilaca meditirao i uživao u brojnim prednostima tunelskog kompleksa Ravne, oni koji su poželjeli izlazak u prirodu iskoristili su sunčano vrijeme za obilazak parka „Ravne 2“, te uz igru sa djecom, napunili baterije za novu radnu sedmicu koja je pred nama…

Kakva je atmosfera vladala u parku „Ravne 2“ u nedjelju 23.marta, možete vidjeti i u našoj fotogaleriji.

 

Visoko.co.ba/Semir Osmanagich Facebook page

Komentari

komentara