(FOTO) Sjajna zabava u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji Visoko: Poklade su i ludi dani…

241

Na Pokladni je utorak, 25. veljače 2020. godine, i u našoj Školi bilo veselo. Kao i svake godine, učenici su se maskirali za vrijeme nastave, a program je nastavljen i u Konviktu nakon večere.

Već tradicionalno, grupa učenika spremila je poneki “dramski komad” i sve nas nasmijala. Pokušali su našu svakodnevnicu prikazati na šaljiv način glumeći profesore i prikazujući svima nama neke (ne)zgode i šaljive trenutke sa sati.

Tako smo u jednom danu imali sat povijesti te nakon zatvaranja svih prozora učili o Stjepanu II. Kotromaniću s profesorom Daliborom, žvakali smo i pričali sa zadacima uz profesoricu Aminah, hrvatski smo učili s profesoricom Anom Tomas, o živčanim stanicama i njihovoj građi, nakon obveznog ponavljanja gradiva, govorio je netko sličan fra Stipi, a na satu logike s fra Zvonkom Miličićem smo, prije nego su otkazale glasnice, učili indukciju i dedukciju. Na koncu s profesoricom Dajanom učili ponešto o gerundivu.

Drugi dio prikazaj je u vidu profesorske sjednice u kojoj glavnu riječ ima, naravno, naš ravnatelj fra Josip Mrnjavac, govorilo se o različitim temama vezanim za školu i učenike.

Hvala svima koji su se marljivo spremali kako bi svima nama unijeli radost i smijeh na koncu ovog dana.

 

Visoko.co.ba/Franjevačka klasična gimnazija Visoko

Komentari

komentara