(FOTO) Trgovina ‘Medina’ otvara svoja vrata za Visočane: Pozitivni primjer novih visočkih biznisa u vrijeme koronavirusa

1644

Dok vrijeme globalne pandemije koronavirusa donosi promjene u živote svih nas, posebno kada je riječ o poslovanju i dok vlada općeniti strah za radna mjesta i cijelu ekonomiju, u Visokom niču pozitivni primjeri.

MARKETING

Ovog puta riječ je o trgovini “Medina”, koja će u našem gradu biti otvorena u srijedu, 5. augusta.

Nova trgovina nalazi se u ulici Gornje Rosulje, prekoputa Osnovne škole “Kulin Ban”, u Visokom, a za sve posjetitelje nudi veliki asortiman robe koji će sigurno zadovoljiti potrebe svih.

Vrijeme je da podržimo domaće biznise, posebno one koji otvaraju nova radna mjesta čak i u vrijeme koronavirusa, kada ih drugi zatvaraju i da pokažemo snagu pokreta “Kupujmo domaće” u našem gradu.

 

Visoko.co.ba/Promotivni tekst

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.