FOTO: Upriličen bajramski ručak za mališane iz visočkog obdaništa

1010

Danas je, u okviru redovnih aktivnosti Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko, a povodom proteklog bajramskog praznika, upriličeno veliko druženje i bajramski ručak za sve mališane koji pohađaju ovu javnu ustanovu.

MARKETING

Ovo je jedan od mnogobrojnih projekata visočkog obdaništa, kojim se nastoje djevojčice i dječaci koji pohađaju ovu javnu ustanovu zbližiti i čime se želi pokazati jedna općenito prijateljska i druželjubiva atmosfera, svim sadašnjim i budućim mališanima koji pohađaju ili će pohađati ovu ustanovu. Također, u sam projekat su bili uključeni i roditelji, koji su se svesrdno potrudili da naprave pravu prazničnu atmosferu, zajedno sa odgajateljicama u ovoj javnoj ustanovi.

Iz Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko posebno su se zahvalili roditeljima, koji su pomogli u organizaciji doniravši sokove i voće, te su kazali kako su više nego zadovoljni ovim bajramskim ručkom u kojem su mališani iz visočkog obdaništa uživali.

Više detalja sa ovog lijepog, prazničnog druženja možete pogledati u fotogaleriji na facebook stranici Obdanište Visoko.

Komentari

komentara