(FOTO) Upriličen svečani prijem povodom otvaranja nove poslovnice Privredne banke u Visokom

2461

Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo nastavlja širenje poslovne mreže, te je kroz takve projekte od početka septembra Visoko bogatije za novu poslovnicu ove banke. Tačnije, od ponedjeljka, 9. septembra, svi građani Visokog u prilici su da koriste usluge Privredne banke i u svom gradu, uz ljubazno osoblje, brzo poslovanje i dugogodišnju tradiciju povjerenja.

MARKETING

Nova poslovnica, koja se nalazi na adresi dr. Džananovića 10. je savremeni centar, koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja, a uz to svim pravnim i fizičkim licima na raspolaganju je širok spektar usluga.

Tim povodom u predivnom ambijentu restorana Bonaca održan je i svečani prijem povodom otvaranja nove poslovnice, te je na taj način i svečano obilježen početak poslovanja ove poslovnice Privredne banke, na čijem čelu se nalazi naš sugrađanin Emir Bijedić.

Ovom prilikom prisutnim su se obratili član uprave Privredne banke Sarajevo Kemal Džabija, kao i direktor visočke poslovnice Emir Bijedić.

“Nakon kontinuiranog rasta u svim segmentima poslovanja PBS Banka nastavlja širenje mreže otvaranjem filijale Visoko. Novim modernim pristupom nastojat ćemo da na brz, fleksibilan, ali prije svega kvalitetan način zadovoljimo potrebe klijenata za sve vrste bankarskih usluga”, kazao nam je ovim povodom direktor filijale Visoko Emir Bijedić.

Za sve građane Visokog jedno je sigurno, ova poslovnica u potpunosti je prilagođena potrebama i željama klijenata, te se svi oni mogu nadati profesionalnom i prijateljskom pristupu osoblja, uz inovativne i savremene usluge, kada se odluče povjeriti svoje finansije Privrednoj banci d.d. Sarajevo.

U nastavku pogledajte i atmosferu sa svečanog prijema.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara