(FOTO) Večeras Izbor za fotomodela BiH u Visokom: Večer mode i glamura

1316
Prekjučer je u prekrasnom hotelu Piramida Sunca u Visokom održana proba i slikanje za predstojeći Festival mladosti  i ljepote koji će biti održan 19. 01. 2020. godine u 20 h u Visokom u Hotelu Piramida Sunca.
Prekrasne djevojke takmiče se u ljepoti, elokvenciji i javnom nastupu. U konkurenciji  je 10 ljepotica, a šest najboljih će se plasirati na finalni izbor za FOTOMODELA BIH 2020 godine, koji će biti održan u februaru u Zenici. Pored izbora za FOTOMODELA Grada Visokog, manifestaciju će upotpuniti i bogat zabavni program, a specijalni gost večeri je Haris Šabanović, mlada zvijezda u usponu. U žiriju će biti eminentni ljudi iz kulturnog i javnog života grada Visokog.
Generalni sponzor izbora je Hotel Piramida Sunca, za ljepotu prekrasnih učesnica zaduženi  su Frizerski salon “Nerma” i Beauty studio “Madamm”. Za poklone i cvijeće za pobjednice pobrinula se cvječara “ADA”. Na samom kraju večeri djevojke će predstaviti kolekciju vjenčanica salona “Minea” nakon čega će uslijediti dodjela lenti. Šest prvoplasiranih nakon izbora uz podršku sponzora će realizirati fotografije za svoje bookove koji su neophodni za državno finale. Podržite djevojke u što većem broju jer cijena ulaznice je  simbolična i košta samo 3 KM.
Visoko.co.ba/Izbor za fotomodela

Komentari

komentara