(FOTO + VIDEO) Mlade košarkaške snage “preslušale” veterane KK “Visoko”

258
Zajednička fotografija prvog tima i veterana KK "Visoko" (foto - Neven Krajišnik)

Košarkaški klub “Visoko” organizovao je u nedjelju, 24. januara 2021. godine, prijateljski meč protiv igrača koji su nekada nosili dres visočkog kluba. U redovima veterana bili su, između ostalih, Senad Ašlama, Elvir Džafić, Slobodan Kokoruš, Edin Fazlić, Eldin Ohran, Mahir Nišić i Mirza Habibović, kao i trojac iz Ilijaša – Elvedin Polovina, Irfan Kahriman i Enes Bučuk, koji su također svojevremenom bili članovi KK “Visoko”. Utakmica se igrala 5×10 minuta i krajnji rezultat je bio 111:74 za seniorski tim KK “Visoko”.

MARKETING

U videu, pored inserata sa meča, možete čuti izjave nekoliko veterana koji su dali svoje mišljenje o povratku košarke u Visoko.

Fotografije sa ovog meča možete pogledati na linku ispod:

https://www.facebook.com/media/set?vanity=KKVisoko&set=a.217839846731924

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.