FOTO: Visočka dolina piramida ruši rekorde u posjetama turista koji u Visoko dolaze iz cijelog svijeta

1062

Bosanska dolina piramida ovih je septembarskih dana ugostila brojne radoznale posjetioce iz zemlje i svijeta. U prilogu su fotografije s gostima iz Budimpešte, italijanskim penzionerima iz Pize, učesnicima studentskog Foruma  iz dvadeset zemalja svijeta, penzionerima  iz Klokotnice kod Doboja, profesorima srednje Ekonomske skole iz Mostara, uposlenicima Uprave za indirektno oporezivanje, njemačke spiritualne grupe  i malezijskim posjetiocima iz Kuala Lumpura  Među gostima Fondacije je bilo mnogo i onih najmlađih.

MARKETING

Na njihovim se iskrenim licima odslikava radost, oduševljenje, prijateljstvo, sve ono što Bosanska dolina piramida svojim gostima pruža.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.