FOTO / Visoko zadnjeg dana marta: Pogledajte kako izgleda srce čaršije

1312
Visoko, 31. mart 2020. godine
Visoko, 31. mart 2020. godine

Iako je zima kalendarski iza nas, prizori koje vidimo napolju “demantuju” te činjenice.

MARKETING

Priroda nam još jednom pokazuje da ona odlučuje o tome kada će koje godišnje doba da nam dođe, a ne kalendar.

Prognoze meteorologa su se obistinile, pa mnogobrojne stanovnike našeg grada bijele pahulje jutros, odnosno danas, nisu iznenadile, ali su mnogobrojne zaljubljenike u lijepo vrijeme, sasvim sigurno razočarale.

Snijeg koji je tokom dana postao kiša, uz nisku temperaturu i vjetar “rastjerao” je stanovnike našeg grada s ulica koje kao i veliki broj Visočanki i Visočana čekaju da prođe pandemija koronavirusa.

Pogledajte nekoliko fotografija koje je snimio naš reporter.

Prognoza otkriva da nas i narednih dana očekuje vrijeme slično današnjem…

Za kraj, u ovim trenucima svi moramo pokazati svoju solidarnost. Poštujte naredbe i savjete stručnih osoba u vremenu kada je prevencija najbolji mogući lijek u borbi protiv koronavirusa. Ne zaboravite, ostanite kući i ne izlazite osim u slučajevima prijeke potrebe.

I svakako, sve informacije u vezi sa koronavirusom na našem portalu potražite na LINKU.

Redakcija / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.