Naslovnica Preporuka Muzika Frenkie, Kont...

Frenkie, Kontra i Indigo predstavili spot za pjesmu “Tupakamaru” koja je omaž Tupacu

81
Frenkie, Kontra i Indigo ponovo su udružili snage s rediteljem Adnanom Huremovićem s kojim seu sarađivali na spotovima “Malkice” i “Viša srednja klasa”.

Novi videospot sniman je u Tuzli i, kao i pjesma, predstavlja omaž legendarnom reperu Tupacu. Pored hip hop trija u spotu se pojavljuje Marija Ćurčić te plesačice iz udruženja Groove i Twerkout by Unja.

Ovo je, nakon regionalnog hita “Đe će ko”, drugi videospot sa albuma “Egzil”, a ekipa od izlaska albuma nije stala sa promocijama i koncertima.

“Imali smo dugu pauzu nakon ‘Đe će ko’ i drago nam je što publici možemo predstaviti novi videosnimak. Moramo pohvaliti našeg reditelja i zahvaliti se na savršenoj organizaciji i realizaciji videospota, jer smo zaista uživali na setu. ‘Tupakamaru’ je klupska pjesma, samim tim i videospot ide u tom smjeru. Gledaoci će u nekoliko kadrova prepoznati reference na legendarne fotografije Tupaca čime smo mu odali počast. Zahvaljujemo se i prelijepim djevojkama koje su plesnom koreografijom učinile da video izgleda još bolje”, rekao je FM Jam trojac.

Frenkie, Kontra i Indigo “Egzil” predstavljaju zagrebačkoj publici u klubu Boogaloo u petak, 18. maja. Vikend poslije su u bihaćkom klubu Piramida, a 1. juna nastupaju u Munchenu u klubu MCM.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.