Galijašević će biti novi predsjednik KO SDA ZDK, a što će potvrditi i Skupština 12.maja

718

Nakon održane Sjednice KO SDA ZDK ostalo je još samo formalno da se potvrdi imenovanje aktuelnog premijera ZDK Miralema Galijaševića na mjesto novog predsjednika KO SDA ZDK. Kako saznaje Visoko.co.ba Galijašević je i zvanično utvrđen kao kandidat za predsjednika, a što će potvrditi i Skupština Kantonalnog odbora zakazana za 12.05.2015.godine, prema našem izvoru informacija pored Galijaševića bilo je još predloženih kandidata koji su odustali od svojih kandidatura tako da će delegati na Skupštini izglasati nasljednika Mirsada Zaimovića koji je 14 godina bio na ovoj funkciji i koji će uskoro i zvanično postati generalni direktor BH Telecoma.

MARKETING

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.