Glumica i pjevačica se ne predaje uprkos teškoj bolesti: Ovo je za mene bila jako izazovna godina

221

Zvijezda kultnog ‘Briljantina’ u kojem je glumila s Johnom Travoltom, Glumica i pjevačica Olivia Newton-John,pojavila se na humanitarnoj večeri u Hollywoodu, a uprkos teškoj bolesti, četvrtoj fazi raka dojke. Slavna Australka ne gubi nadu i kaže da se osjeća odlično.

MARKETING

Na humanitarnoj večeri ‘Dance Awards & Cancer Benefit Show’, su se skupljala sredstva za liječenje raka, a tu se pojavila i Olivia – Newton-John, koja se već duže od dva desetljeća bori sa zloćudnom bolesti. Prije dvije godine saznala je da joj se, po drugi put vratio rak dojke i da je pred njom još jedna borba. Nedavno je gostovala u emisiji ’60 minuta’ te otkrila da ne zna koliko će još dugo živjeti, jer je šansa za izlječenje raka koji je sad u četvrtoj fazi vrlo mala.

– Kad vam dijagnosticiraju karcinom ili neku drugu ozbiljnu bolest, kao da odjednom i dobijete vremensko ograničenje. Ako vjerujete statistikama, doprinijet ćete crnim prognozama. Jer, ako vam netko kaže ‘ostalo vam je još šest mjeseci života’, vjerojatno će to biti tačno toliko – jer u to vjerujete – rekla je glumica.

Od ove opake bolesti oboljela je još prije 27 godina i tada se uspješno izliječila, da bi joj se rak vratio 2012., a zatim ponovo krajem 2017, ali slavna Australka se ne predaje. Po treći put se bori s ovom bolesti, a ni sad, kad zna da je u četvrtom, posljednjem, stadiju, nije klonula duhom.

– Želim da svi znate da sam tu i da se osjećam odlično. Zaista se dobro osjećam. Ovo je za mene bila jako izazovna godina jer sam slomila ključnu kost (u zdjelici) i morala sam ponovo naučiti hodati, ali i snažna sam i ponovo sam tu i osjećam se dobro i da sam voljena u svakoj minuti – kazala je okupljenima.

 

Visoko.co.ba/azra.ba

Komentari

komentara