GO Platforma za progres Visoko: Pokrenuti ćemo mjesne zajednice, vrijeme je za djela!

77
GO Platforma za progres Visoko

Mjesne zajednice su žila kucavica našeg grada. Upravo u mjesnim zajednicama rješavaju se neki od najbitnijih svakodnevnih problema građana i zbog toga bitno je da nas u mjesnim zajednicama predstavljaju ljudi koje odaberemo i koji će biti spremni da tokom svog mandata rade za svoje zajednice i za dobrobit svih građana.

MARKETING

Na nama kao onima koji čine jednu mjesnu zajednicu jeste da izaberemo ljude koji će nas predstavljati i koji će naše probleme, zahtjeve i ideje na najbolji i najefikasniji način prenijeti do onih koji mogu pomoći u rješavanju i realizaciji istih.

Nedjelja, 13.6. 2021. godine je podjednako važan izborni dan kao i svi drugi izbori, jer tu biramo ljude koji će nas u naredne 4 godine predstavljati te pomoći da naša zajednica napreduje i da se naš glas čuje. Stoga 13.6. je dan kada svi mi odgovorni članovi jedne zajednice treba da izađemo na izbore, iskoristimo svoje pravo i glasamo te izaberemo svoje predstavnike!

 

Visoko.co.ba/Platforma za progres

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.