Građani upozoravaju / Psi lutalice napadaju prolaznike kod obdaništa i iza RK Vema

1533

Mještani Donjih Rosulja u našu redakciju poslali su email upozorenja za sve stanovnike Visokog koji prolaze pored obdaništa i na parkingu iza nekadašnje robne kuće Vema.

MARKETING

Kako kažu oni koji žive tu svakodnevno se suočavaju sa ovim problemom gdje psi lutalice napadaju prolaznike. Ističu da su zvanično poslali mail i na adresu Gradske uprave ali nisu dobili odgovor. Kontaktirali su udruženje “Šapa” i nisu dobili odgovor, a nakon posljednjih napada na djecu od strane ovih pasa lutalica i lično su prijavu izvršili u PS Visoko gdje su dobili odgovor da je tu policija nemoćna i da nema nikakve ingerencije.

Jedino što preostaje jeste da ste upoznati sa ovom situacijom i zaobilazite suvereni teritorij pasa lutalica u Donjim Rosuljama.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.