Gradonačelnik Ganić odao počast žrtvama genocida u Srebrenici i Bratuncu

352

Gradonačelnik Ganić sa privrednikom Esadom Semićem, direktorom medrese Dženanom Handžićem i brigadirom Armije BIH u penziji Nihadom Derviševićem boravio je u Memorijalnim centrima Potočari u Srebrenici i Veljaci u Bratuncu.

MARKETING

Visočka delegacija prvo je posjetila mezarje u Potočarima i na taj način odala počast ubijenim u genocidu u julu 1995. godine, a zatim je posjetila i mezarje u Bratuncu gdje je odala počast ubijenim u maju 1992. godine.

Gradonačelnik Ganić ovu posjetu je iskoristio kako bi razgovarao s potpredsjednikom RS-a Ramizom Salkićem, te iftario kod jedne povratničke porodice koja je u periodu agresije na BIH boravila u Visokom.

Izvor: FB Page Mirza Ganić / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.