Gradonačelnik Ganić održao sastanak sa ORVI “VISOKO 92”

96
Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić je danas u prostorijama gradske uprave Grada Visoko održao sastanak sa Organizacijom ratnih vojnih invalida “Visoko 92”. Sastanku su prisustvovali predsjednik Organizacije Hajrudin Brotlija, predsjednik skupštine  Sabahudin Čehajić i Maja Mlivić sekretarica Organizacije.
Predstavnici Organizacije su gradonačelniku čestitali osvojeni mandat, zahvalili se na dosadašnoj pomoći i uputili želju za nastavkom saradnje.
Gradonačelnik Ganić je izrazio svoje duboko poštovanje prema svim ratnim vojnim invalidima i njihovim porodicama, rekao da se davanje novčanih sredstava ovoj Organizaciji zbog njihovog nemjerljivog doprinosa treba nazvati podrškom, a ne pomoći i istakao da sve svoje mogućnosti za pružanje iste stavlja na raspolaganje.

Komentari

komentara

MARKETING

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.