Gradonačelnik Ganić upriličio ispraćaj XI generacije pripravnika

843

Danas je u maloj sali gradske uprave upriličen ispraćaj XI generacije prpravnika bez zasnivanja radnog odnosa – volontera. Stručno osposobljacanje od godinu dana krunisano je dodjelom uvjerenja o uspješnom osposobljavanju za samostalan rad za deset pripravnika ove generacije.

MARKETING

Do sada je ispraćeno 167 pripravnika koji su stekli prvo radno iskustvo u gradskoj upravi, kao i javnim ustanovama i javnim preduzećima na području Grada Visoko. Gradska uprava će u narednom periodu nastaviti dosadašnju praksu i pružati mogućnost mladima za sticanje potrebnog iskustva i osposobljavanje za samostalan i uspješan rad na tržištu rada.

Posted by Visoko.co.ba on Friday, January 22, 2021

 

Press Grada Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.