Gradonačelnik Mirza Ganić: Danas je bilo radno u Ozrakovićima

1032

Prvi čovjek Grada Visoko Mirza Ganić, večeras se na svom Facebook profilu osvrnuo na radove koji se odvijaju u naselju Ozrakovići, a tiču se putne infrastrukture. Prenosimo njegovu objavu:

“Danas je bilo radno u Ozrakovićima. Prvi put smo uspjeli da “natjeramo” izvođača radova koji nije uradio kvalitetno da ponovo sve digne i sanira i tako riješimo ispucali asfalt. Prilikom dizanja asfalta vidljivo je bilo da prvi put posao nije urađen kvalitetno, jer je podloga bila jako loša. Drugi dio puta, pored bivše Carine, koji je radio drugi izvođač dobio je saglasnost nadzora i mjerenja su pokazala da kvalitet radova odgovara tehničkim parametrima i danas je asfaltirano.

Novi dio do Ž. stanice nećemo počinjati raditi dok ne osiguramo sva finansijska sredstva, kako se više ne bi dešavale blokade saobraćajnice. Ubuduće, svi koji ne urade kako treba, odmah će biti pokrenuta revizija i procedura sukladno ugovoru i zakonskim propisima.”

Visoko.co.ba/FB page Mirza Ganić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.