Gradska uprava Visoko: Prijem za članove TKD Kolektiva Bosna

310

Za takmičare TKD Kolektiva Bosna u srijedu je u Kabinetu gradonačelnika Mirze Ganića upriličen prijem i podjela simboličnih poklona uspješnim takmičarima ovog kluba, koji su na Balkanskom prvenstvu u Rumuniji osvojili četiri titule balkanskog prvaka i tri bronzane medalje.

Zlato su osvojili: Amina Hrvat, Sajra Kajević Fahrudin Adilović i Tarik Ohran dok je bronzana medalja pripala Adinu Šahiću, Aldinu Islamoviću i Nedimu Lisaku.

Gradonačelnik je čestitao na velikom uspjehu, poručivši da će Gradska uprava biti podrška individualnom i kolektivnom sportu u našem gradu i da trebamo biti i više nego ponosni kada se zastava Bosne i Hercegovine zavihori na nekom takmičenju evropskog ili svjetskog karaktera i sa posebnim emocijama i radošću slaviti sve uspjehe visočkih sportista.

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.