Naslovnica Preporuka Muzika Grupa Helem n...

Grupa Helem nejse objavila novu pjesmu pod nazivom “Debili”

32

Nakon uspješnih singlova „Kadabahija“ i „Bolje bi ti bilo“, vaši omiljeni Helemnejsovci donose vam novi single. Riječ je o video spotu za pjesmu „Debili“ koji je realizovao dugogodišnji saradnik i kolega, Admir Švrakić, kao reditelj i snimatelj. Montažu potpisuje Jasmin Hrnjica, dok su u produkciji učestvovali momci iz Spektroom studija čiji je green key koristišten za potrebe snimanja. Glavnu ulogu utjelovljuje mlada glumica Lidija Kordić, dok je za šminku i masku bila zadužena odlična Naida Đekić.

“Svako od nas poznaje barem jedan savršen par, a rijetko ko ima tu sreću da je baš on ili ona jedno od to dvoje. Momak i cura, muž i žena, frajer i treba koji se vole, s njima je uvijek smijeh, dobrila i vrhunska zajebancija. Njima je uvijek lijepo jer su za sreću dovoljni jedno drugom. Svi im se zbog tog dive, uzimaju ih za primjer, a dušmani im zavide. Kada nisu skupa ili gluho bilo raskinu; shvatimo da su samo obični debili. O tome zapravo govori pjesma. O ljubavi izmedju Bošnjaka i Srpkinje.”, istakli su iz grupe Helem nejse.

“Nakon niza teških tema u prethodnim spotovima, odlučili smo spustiti loptu i napraviti zezanciju u kojoj smo uživali. Kao neko ko voli njihovu muziku i prati sve ono čime se oni bave, inspirisan odličnom pjesmom koju su napravili, vrlo brzo sam naišao na ideju za spot. Dugo vremena se poznajemo i više nemam osjećaj da radim za Helem nejse, već da sam praktično dio te ekipe. U spotu se realno brukaju i jasno je koliko su mali u svijetu šou biznisa.”, rekao je Admir Švrakić.

Muziku, aranžman i produkciju potpisuje Brano Jakubović, dok su tekst napisali Stihomir i Gagara.

 

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.