Hladnjača Orange Plus d.o.o. Kiseljak isplatila sve kooperante u sezoni 2019.

default

Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante u otkupnoj sezoni 2019. da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. isplatila svu količinu otkupljene maline, sorti: Miker, Vilamet i Polka.

Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2019. godinu, te već četvrtu godinu potvrdio da je sigurnost isplate, kao i zaštita naših proizvođača maline primarni poslovni cilj kompanije.

Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresovane nove kooperante, sa područja opština: Kiseljak, Busovača, Fojnica, Kreševo, Visoko, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline za 2020. godinu. Našim kooperantima, proizvođačima maline, i u narednoj otkupnoj sezoni će biti obezbjeđen organizovan otkup i ambalaža, sigurna i brza isplata, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline.

Ugovori za sezonu 2020. se mogu potpisati svakog radnog dana u terminu od 8 – 16 časova, u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji u sezoni 2019., a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.

Vaš siguran poslovni partner, Orange Plus d.o.o Kiseljak.

 

Visoko.co.ba/Promotivni tekst

Komentari

komentara