Naslovnica Preporuka Holivud ovo n...

Holivud ovo ne pamti: Neviđeni skandal u samom kraju dodjele Oskara

Završnica 89. filmskog spektakla u Los Anđelesu neslavno se završila po ekipu filma "La La Land", koji je osvojio čak šest Oskara

219

Dok su svi očekivali da će “La La Land” sa rekordnih 14 nominacija i krajnjih šest Oskara dobiti na kraju nagradu za najbolji film, tako se i dogodilo…ali, samo na nekoliko sekundi.

Naime, došlo je do zabune, kada je Voren Biti iščitao pogrešno, pa proglasio “La La Land” dobitnikom Oskara, a onda se – predomislio!

Foto: Tanjug/AP
Iako su svi već počeli da slave, Vorenu je saopšteno kako je pogriješio, pa je ubrzo pokazao kovertu i karton na kojem je pisalo da prestižnu nagradu ipak dobija film “Mjesečina” (Moonlight)!

– Stanite, nismo mi dobili, nego “Moonlight”! – rekli su zbunjeno glumci “La La Landa” i pokazali da je ipak “Moonlight” ispisano na kartonu…

Tako se na sceni istovremeno našla ekipa filma “La La Land”, koja je, kako se ispostavilo, prerano počela da slavi, kao i ekipa (pobjedničkog) filma “Moonlight“, a izrazi lica svima su bili prilično zbunjeni, čak i Rajanu Goslingu, koji u mjuziklu “La La Land” igra glavnu ulogu.

Foto: Tanjug/APPodsjetimo, za najbolju glavnu žensku ulogu na svečanoj 89. dodjeli Oskara u Los Anđelesu proglašena je Emma Stone (film “La La Land”), a Oskar za najbolju mušku glavnu ulogu pripao je Casey Afflecku, za ulogu u filmu “Mančester na moru” (Manchester by the Sea).
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
telegraf.rs/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.