Hor za male i mlade Suncokreti danas je na Međunarodni dan očeva objavio spot za pjesmu “Superheroj“. Spot i pjesma kroz orginalne kadrove i stihove prikazuju očeve kao heroje naše svakodnevnice i ukazuju na značaj i utjecaj očeva u društvu. Stihove za pjesmu napisao je Bakir Hadžiomerović, muziku i aranžman radio je umjetnički voditelj hora Nedžad Merdžanović dok je pjesma snimana u studiju Antika i studiju Muzičke produkcije BHRT Esad Arnautalić. Spot je osim studija sniman u sarajevskom parku Betanija i Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, a produkciju potpisuje Creativo centar.

MARKETING

Voditelj hora za male i mlade Suncokreti, Nedžad Merdžanović, istakao je da je kroz kreativni rad hora došao na ideju da očevi konačno dobiju svoju pjesmu. “To se pokazalo kao izvrstan momenat i pokretač pozitivne lavine. Stihovi i muzika došli su u jednom dahu. Tate su s nama učestvovali na probama, snimanju spota i pjevanju te tako pokazali i opravdali zvanje superheroja“, naveo je Merdžanović te se posebno zahvalio Sunnyland Sarajevo koji je svojom podrškom omogućio snimanje spota.

Event managerica Sunnylanda, Dragana Kurtagić, naglasila je da je ulaganje u razvoj najmlađih najbolji zalog za budućnost. “Hor Suncokreti svojim radom uči najmlađe najljepšim ljudskim vrijednostima. Pjesma Superheroj šalje poruke ljubavi, poštovanja i zajedništva i zato smo vrlo rado podržali ovaj projekat“, kazala je Kurtagićeva.

Suncokreti sada idu na zaslužen ljetni raspust. Nove aktivnosti i nastupi, kao i upis novih članova krenut će u septembru. Više informacija o Horu dostupno je na zvaničnoj web stranici www.suncokreti.ba.

Komentari

komentara