Hrvatska grupa “Luminize” predstavljaju potpuno novi singl i videospot

Nakon što su singlom "Twilight" napravile zaokret u zvuku i u svoju muzike unijele dark-pop momente, all-girl hrvatska grupa predstavlja potpuno novi singl na tom tragu – atmosferičnu baladu naslova “Follow You".

43

Pjesma je dostupna u digitalnom obliku kao i u radijskom eteru, a predstavljen je i prateći videospot.

Novi singl dolazi u trenucima kada djevojke započinju turneju s kultnom holandskom rock grupom Golden Earring, koja ih je odabrala kao ‘support act’. Gotovo pa rasprodana turneja uključuje 10-ak nastupa širom Holandije, a vrhunac je veliki koncert u Ziggo Dome areni u Amsterdamu, gdje će djevojke kao predgrupa Golden Earringu nastupiti 9. decembra, pred više od 15.000 ljudi.

Ove četiri energične djevojke iz Crikvenice – Marcela, Matilda, Tea i Irena, već nekoliko godina žive i rade u Den Haagu, istovremeno ne zaboravljajući na Hrvatsku i regiju. Regionalnim muzičkim fanovima su do sada podarile uspješne singlove “Zašto još volim te” ft. Marin Jurić-Čivro i “Glavni lik”, a predstavile su se i u akustičnom izdanju, kroz Akustika Session EP i videoserijal.

Novim singlom “Follow You” nastavljaju muzički smjer započet pjesmom “Twilight” i predstavljaju svojevrsni zaokret u zvuku, usmjeren dark-pop prizvuku s electro-utjecajem. Pjesma “Follow You” je u Hrvatskoj dostupna u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.