I dalje gužve kod tunela Vranduk, saobraća se jednom trakom naizmjenično

118

Na magistralnom putu M-17 Zenica – Nemila zbog sanacionih radova u tunelu Vranduk II saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

MARKETING

Tokom dana, zbog pojačanog prometa vozila na ovoj dionici, kao i povremenih obustava, formiraju se duge kolone u oba smjera, saopćeno je iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK).

Putnička vozila mogu koristiti alternativni pravac R-445 Zenica – Tetovo – Nemila. Napominju da su i na ovom pravcu u toku radovi na asfaltiranju, tako da se na mjestima radova saobraća jednom trakom, uz povremene kraće obustave.

Zbog izvođenja sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-425a Tromeđa – Zvirovići (za sva vozila, osim za vozila gradilišta i lokalnog stanovništva).

Najavljen je početak radova na sanaciji kolovoza na magistralnom putu M-5 Vitez (raskrsnica na obilaznici Vitez), na mjestu izvođenja radova vozila će saobraćati naizmjenično, jednom trakom.

Na graničnim prelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja.

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko – Gunja.

 

Visoko.co.ba/Federalna.ba

Komentari

komentara