I Gračanica je za Mirzu Ganića i tim za pobjede SDA Visoko: Birajmo domaćina, Mirza Ganić gradonačelnik za sve stanovnike Visokog!

Stavovi izneseni u ovom tekstu predstavljaju saopćenje za javnost i ne predstavljaju nužno stavove naše redakcije. Saopćenja su stavovi i mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

2358

Salih Lemeš vlasnik komapnije Alternativa d.o.o.: “Mi biramo domaćina koji će se domaćinski odnositi prema novcima koje smo mi dali u budžet, a ja znam da će Mirza ovaj emanet uspješno obaviti i da će biti gradonačelnik svih stanovnika Visokog.”

MARKETING

Mirza Ganić: “Petnaestog jedanaestog ćemo svi mi pobijedit, narod će pobijedit jer mu je dosta diktature, neuređenog zdravstvenog sistema u Visokom, nesloge i nejedinstva.”

Veliki broj mještana Gračanice okupio se večeras na predizbornom skupu SDA Visoko. Gosti na večerašnjem skupu su bile kolege iz SDA Vareš na čelu sa predsjednicom Almom Kamenjaš i kandidatkinjom za načelnicu Vareša Enidom Imamagić.

Prvi se obratio aktuelni vijećnik i kandidat za Gradsko vijeće Edin Lopo. Zahvalio se svima na prisustvu i pozvao da se da snažna podrška 15.11. timu SDA Visoko i Mirzi Ganiću za gradonačelnika Grada Visoko.

Nosilac liste Esad Semić prilikom obraćanja je posebno istakao da nakon pobjede na izbormi u fokus moramo staviti “znatno poboljšanje situacije u Domu zdravlja”. Veliki broj privrednika je dao obećanje da će finansirati specijalizaciju određenog broja ljekara s obzirom da danas nemamo Upravni odbor i vlast u Visokom, ubrzo možemo ostati bez specijalista u raznim oblastima. Okupljeni su ovo pozdravili snažnim aplauzom. Pored toga, s obzirom na neukusna prozivanja šefice kabineta gradonačelnice, Dinke Omanović Lerić je uputio “repliku”, rekavši:”S ponosom ističem da jesam i limar i bravar i da sam se dugo bavio poljoprivredom sa svojom porodicom da bih na kraju nekad i uspio”, i to su prisutni pozdravili velikim ovacijama.

Uspješni privrednik iz Visokog gospodin Salih Lemeš, vlasnik firme Alternativa d.o.o., obratio se skupu. Uputio je snažne poruke i dao bezrezervnu podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Visoko Mirzi Ganiću. Istakao je da nama ne treba vlast koja je kao zid do kojeg se dođe i gdje sva podrška prestaje, gdje vas potcjenjuju, bacaju pod noge i koji misle da su Bogom dani. “Mi biramo domaćina koji će se domaćinski odnositi prema novcima koje smo mi dali u budžet. A da bi bio domaćin moraš imati karakter, mora imati kućni odgoj bez kojeg nikad neće biti insan”, i ove riječi su velikim ovacijama pozdravili. Istakao je da ako u Visokom nema firmi, ako nema zaposlenja, ako nema prometa, onda nema ni sredstava koja će se slijevati u budžet. “Ja znam da će Mirza ovaj emanet uspješno obaviti i da će biti gradonačelnik svih stanovnika Visokog. Imate pravo na građevinske dozvole, imate pravo na poticaje, imate pravo na bolji život”, i posebno je naglasio da imamo jedinstvenu priliku koju moramo iskoristiti i da ovaj tim na čelu sa Esadom Semićem i Mirzom Ganićem neće i ne zna izdati.

“A narod je tražio najboljeg, i tu je, s nama, s vama, za svoj grad i za svoj narod.” Ovim riječima najavljen je i velikim ovacijama dočekan aktuelni premijer ZDK i kandidata za gradonačelnika Grada Visoko Mirza Ganića.

Na samom početku on se zahvalio velikom broju prisutnih, a posebno gospodinu Salihu Lemešu na riječima podrške i upućenim savjetima. “Nakon pobjede na izborima ovi kandidati i ja ćemo vas PREDSTAVLJATI, a ne vladati i to je osnovna razlika između nas i trenutne vlasti”, istakao je. Naveo je da su za aktuelnu vlast privrednici lokalni moćnici i kriminalci, ali da im mi šaljemo poruku da će SDA pobijediti na čelu sa iskrenim, poštenim, patriotama jer ovaj tim drugačije ne zna.

Naveo je da mi podržavamo ono najvažnije, privredu, poljoprivredu, narod i građane Visokog. “Petnaestog jedanaestog ćemo svi mi pobijedit, narod će pobijedit jer mu je dosta diktature, neuređenog zdravstvenog sistema u Visokom, nesloge i nejedinstva”, i ove riječi su popraćene ovacijama okupljenih.

Napomenuto je da su sljedeći projekti uvršteni u Izbornu platformu “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”, a tiču se MZ Gračanica:
– Asfaltiranje udarnih rupa u gotovo svim naseljima MZ;
– Saniranje i uređenje puta od M.Trnovaca prema G.Poriječanima i puta od Smršnice prema G. Poriječanima;
– Izgradnja kanalizacione mreže;
– Izgradnja javne rasvjete u svim naseljima;
– Profesionalno i po standardima uređenje usporivača brzine kretanja motornih vozila na glavnoj cesti;
– Izgradnja dječijih igrališta;
– Stopiranje istresanja smeća na Livadama;
– Utopljavanje i sanacija OŠ Musa Ćazim Ćatić;
– Sanacija divljih deponija.

Na samom kraju okupljeni su dali snažnu podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Visoko Mirzi Ganiću i pobjedničkom timu SDA Visoko!

✅🔝Salih Lemeš vlasnik komapnije Alternativa d.o.o.: “Mi biramo domaćina koji će se domaćinski odnositi prema novcima…

Posted by Mirza Ganić on Sunday, November 8, 2020

 

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

Visoko.co.ba / SDA Visoko / Saopćenje za javnost

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.