Naslovnica Preporuka Muzika Iskoristite O...

Iskoristite OK akciju i podijelite s prijateljima najljepše trenutke na Tjentištu

20
“Tražite razlog da okupite ekipu i pridružite nam se na Tjentištu 12., 13. i 14. jula? Donosimo više od jednog – uživanje u jedinstvenom ambijentu jednog od najstarijih, najvećih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova u regiji, rafting avantura najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare, posjeta najljepšim vidikovcima u prašumi Perućici i fantastičnim predjelima NP Sutjeska i naravno uživanje u više od 20 sati odličnog muzičkog programa na čak tri festivalska stagea”, poručuju organizatori OK Festa.

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica 4 + 1 gratis” košta 140 KM. Po cijeni četiri paketa za boravak u OK kampu i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjetištu, pet prijatelja će imati priliku da uživa u sjajnom festivalskom programu ovogodišnjeg šestog po redu Nektar OK Festa.

Paket “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prijevoz 4 + 1 gratis” košta 280 KM. Oni koji žele iskoristiti organizovani prijevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket koji osim trodnevnog boravka u OK kampu i ulaznica za sve koncerte uključuje i prijevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad. I u ovoj opciji pet prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni četiri paketa.

Kako do svojih paketa u okviru OK akcije saznajte stranici OK Festa.

Za vrhunsku atmosferu na Sensation OK stage-u u kampu tokom tri festivalska dana pobrinuće se Let 3, Bjesovi, Vojko V, Đorđe Miljenović, Iskaz, M.O.R.T.

Nakon zagrijavanja u dnevnom programu, publika se prepušta vrhunskim izvođačima i bendovima koji ih čekaju na Jägermeister main stage-u: Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips i Helem nejse.

“To nije sve, uskoro donosimo još novosti i sadržaja koji nas očekuju na Nektar OK festu 2019. Zato iskoristi OK akciju od 20. do 30. maja i osiguraj sebi i prijateljima najbolju OK zabavu ovoga ljeta”, poručuju organizatori.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.