Izbor sportiste ZDK za 2020. godinu

161

NIPD „Naša riječ“, pod pokroviteljstvom Vlade Zeničko-dobojskog kantona i Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK, i ove godine organizuje manifestaciju Izbor sportiste Zeničko-dobojskog kantona za prethodnu godinu. Ovom prilikom, pozivaju se sportski klubovi, kolektivi, udruženja i pojedinci da kandiduju najbolje iz svojih redova.
Prijedlozi za najbolje sportiste i klubove u Zeničko-dobojskom kantonu se mogu dostaviti do 8. februara, a aplikacije možete preuzeti na web stranici Naše riječi.
https://nasarijec.ba/

MARKETING

ili direktno na link

https://drive.google.com/…/1LvOKt24ItXY5-XQ0EMQbPzZ-Tqwb4OGY

Ispunjene aplikacije, sa obrazloženjima, možete slati na e-mail: nasarijec.ze@gmail.com, dostaviti lično u redakciju Naše riječi (preko puta Autobuske stanice u Zenici) ili poštom, na adresu: „Naša riječ“ Zenica, Bulevar Kralja Tvrtka I, 72000 Zenica. Rok za dostavu prijedloga je 8. februar 2021. godine.

Visoko.co.ba/Naša riječ

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.