Naslovnica Preporuka Izmjene termi...

Izmjene termina igranja predstave “Sjećaš li se Doli Bel” u Kamernom teatru 55

30

Zdravstveno stanje Emira Hadžihafizbegovića, koji je tokom premijerne izvedbe predstave “Sjećaš li se Doli Bel” doživio ozbiljnu tjelesnu povredu zbog koje je hospitaliziran, je mnogo bolje, saopćeno je iz Kamernog teatra 55.

Predstave koje su trebale biti izvedene 26. i 27. marta bit će odigrane u navedenim terminim, dok će igranja predstave koja su trebala biti izvedena 16., 18., 19. i 20. marta biti izvedena u zamjenskim terminima 8., 9., 10. i 12. aprila.

“Ulaznice kupljene za 16. mart će se moći zamijeniti isključivo za predstavu koja će se igrati 8. aprila, ulaznice kupljene za 18. mart će se moći zamijeniti isključivo za predstavu koja će se igrati 9. aprila, ulaznice kupljene za 19. mart će se moći zamijeniti isključivo za predstavu koja će se igrati 10. aprila, dok će se ulaznice kupljene za 20. mart moći zamijeniti isključivo za predstavu koja će se igrati 12. aprila. U suprotnom će biti izvršen povrat novca”, saopćeno je iz Kamernog teatra 55.

Mogućnost zamjene ulaznica ili povrat novca će se vršiti isključivo na blagajni Kamernog teatra 55 od petka, 22. marta, do srijede, 3. aprila. Radno vrijeme blagajne Kamernog teatra 55 je od 10 do 12 i od 16 do 20 sati, svakim danom osim nedjelje. Ulaznice kupljene preko portala Kupikartu.ba za gore navedene otkazane termine se mogu zamijeniti isključivo na blagajni Kamernog teatra 55.

“Podsjećamo da smo 7. marta obavijestili javnost o izmjeni termina izvođenja predstave ‘Sjećaš li se Doli Bel’ koje je bilo najavljeno za 28. i 29. mart. Ista su pomjerena za utorak 26, odnosno za srijedu 27. marta. Obavještavamo sve one koji su kupili ulaznice za datume po zvanično objavljenom repertoaru za 28. i 29. mart da zamjenu ulaznica ili povrat novca mogu izvršiti na blagajni Kamernog teatra 55 najkasnije do petka 22. marta godine do 20 sati. Ulaznice kupljene za 28. mart će se moći zamijeniti isključivo za predstavu koja će se igrati 27. marta godine ili će biti izvršen povrat novca, dok će se ulaznice kupljene za 29. mart moći zamijeniti isključivo za predstavu koja će se igrati 26. marta ili će biti izvršen povrat novca”, naveli su iz ove teatarske kuće.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća vezanih za izmjene termina igranja kao i zamjene ulaznica možete se obratiti službi marketinga putem maila marketing@kamerniteatar55.ba.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.