JKP Visoko: Važno obavještenje za stanovnike Visokog

1319

JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko obavještava javnost i stanovništvo Grada Visoko da su radovi na III fazi projekta “Proširenje gradskog vodovodnog sistema Grada Visoko – Podsistem Moštre“ u samoj završnoj fazi. Završetkom radova na transportnom cjevovodu dužine 1,6 km i spajanjem pumpne stanice Srhinje na rezervoar Dubrave, stvorit će se uslovi za puštanje u probni rad (u mjesecu oktobru) III faze projekta “Proširenje gradskog vodovodnog sistema Grada Visoko – Podsistem Moštre“, a nakon toga vršit će se priključenja korisnika na vodovodnu mrežu Grada Visoko.

Shodno tome, ovim putem obavještavamo sve stanovnike odnosno vlasnike građevinskih objekata na području: Biskupići, Muhašinovići, Kozarci, Vrblje, Donja Zimča (uz lokalni autoput), Šareni Hanovi, Monjare, MZ Liješeva i MZ Orašac, da što prije podnesu zahtjev za priključenje i pristupe potpisivanju ugovora o pružanju vodosnabdijevanja, kako bi blagovremeno mogli biti priključeni na vodovodnu mrežu Grada Visoko.

Predavanje zahtjeva za priključenje na vodovodnu mrežu navedeni korisnici mogu realizovati u prostorijama JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko u Naselju Luke br. 16, svaki radni dan u periodu od 07:30h do 15:30h, te ih molimo da prilikom predavanja zahtjeva kod sebe imaju ličnu kartu koju će trebati dati na uvid našem službeniku.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt brojeve telefona: 032/465-908 – Ibrahim Tatar i 032/735-560 – Dževad Kamarić.

Visoko.co.ba/JKP Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.