John Oliverov video u slučaju smaka svijeta – zanimljivije od CNN-a

423

Američki komičar i novinar, John Oliver, osvrnuo se na CNN-ov video u slučaju smaka svijeta, ocijenivši ga dosadnim, nakon čega se odlučio napraviti svoju, bolju verziju.

MARKETING

U tu svrhu pozvao je holivudskog glumca Martina Sheena koji je kao prezentator “tužnog rastanka” predstavio sve bitne i nebitne strane našeg postojanja na planeti Zemlji.

On je tako na šaljiv i pomalo emotivan način saopštio svijetu šta gubimo, čemu smo se radovali, zašto smo tugovali i čemu smo se divili. Ostaje da se nadamo da ćemo ovaj video gledati samo kao dobru i kreativnu šalu, a nikako kao posljednji video pred smak svijeta.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.