Josipa Lisac o životu u izolaciji: Ja sam dva puta godišnje u karanteni

258

“NE VOLIM da me zovu diva. Dovoljno je da se kaže Josipa Lisac”, rekla je Josipa Lisac u intervjuu za Novu TV.

MARKETING

Iako je dobila Porin i nagradu za životno djelo, ne misli da je vrijeme za mirovinu.

“Zgodno je ovo od upravnog odbora Porina. Unatrag nekoliko godina bilo je nekoliko razgovora. Rekli su mi, mislimo na vas, ali Josipa, vi ste premladi. Mislim da u ovim godinama ipak nagrada nekako sjeda. Što će biti – bit će”, rekla je.

Mnogi je nazivaju ekscentričnom.

“Jako je lijepo biti iskren prvo prema sebi, kad stojiš iza svega što radiš i vjeruješ u to. Mislim da treba imati osviješteno da ništa ne pada s neba, da je sve teško, doživjeti i održati uspjeh”, rekla je i dodala da te svaki dan život propitkuje.

Kako kaže, ne bi mogla pjevati na svadbama.

“Ne bih ja omalovažavala svadbe, ali ja ne bih tako mogla dobro zabaviti. Za sve treba imati talenat. Tako nekako ispada da se nikad nisam željela uspoređivati. Ja sam se uvijek uspoređivala sa sobom”, ističe.

Još je jednom komentirala izraz ekscentričnost koji se najčešće vezuje uz nju.

“Ja ne volim izraz ekscentričan. To mi ide više na negativno. Posebnost je nešto drugo. Ekscentričnost mi skoro ide na ekshibicionizam. Ja nemam porive za namjerno. Ja se uređujem za sebe”, rekla je.

Nije željela govoriti o reakciji nekih na njenu izvedbu himne na inauguraciji, zbog koje je protiv nje čak podnesena i kaznena prijava.

“Ja se nekako ne bih složila s vama da pričamo o tome. Ne bih o tome uopće pričala jer ne bih htjela objašnjavati svoj glazbeni svjetonazor”, kaže.

Nije imala problema s karantenom.

“Ja sam naučila na život u karanteni. Ja sam doma. Ja sam inače dva puta godišnje u karanteni. Zbog ambrozije i breze. Ja sam alergična. Ništa mi ne nedostaje, baš mi paše, sve mi je on-line. Biti sam sa sobom je predivno”, rekla je.

 

 

Visoko.co.ba/6yka.com/Index

Komentari

komentara