Julianne Hough potpuno naga za “Women’s Health”: Ples je moja supermoć

168

Slavna američka plesačica i glumica Julianne Hough poručila je u novom intervjuu za magazin “Women’s Health” kako želi inspirisati ljude da se okrenu novoj metodi vježbanja koju je ona osmislila, ali čini se kako su javnost više oduševile njene nove fotografije na kojima je potpuno gola.
“Kreiramo inkluzivno okruženje u kojem je svako prihvaćen. To je svijet u kojem želim živjeti”, najavila je Hough svoj novi program.

MARKETING

Ples je oduvijek bio dio njenog života. Počela se takmičiti već sa devet godina u njenom rodnom Utahu i uspjela se dovesti do profesionalke koja je osvojila svijet svojim pokretima na “Dancing With the Stars”. Ona je uspjela dobiti i nekoliko glavnih filmskih uloga, prije svega u remakeu filma “Footloose” iz 2011. godine.

Kaže kako ni sama donedavno nije bila svjesna šta joj je ples pružio u životu.

“Ples je moja supermoć i bio je to moj cijeli život, a nisam to ni znala”, kaže Julianne koja svakodnevno sreće ljude koji joj govore kako žele plesati kao ona.

Simpatična plavuša kaže kako nema nikakvih granica dok pleše i kako je to oduvijek željela prenijeti na druge ljude. Stoga je kreirala svoju vlastitu plesnu metodu naziva Kinrgy kroz koju ljude dovodi do transformacije.

Njena vlastita transformacija počela je nekoliko mjeseci nakon što se udala za hokejaša Brooksa Laicha. Kaže kako je brak bio njen “sretni završetak”, ali je željela više. Čini se kako je svoju svrhu pronašla u tome da kroz ples pomaže drugima i fizički i psihički.

Njena ideja o Kinrgy metodi ove godine će ugledati svjetlost dana, a šta će to Julianne ponuditi ljubiteljima plesa, ostaje da vidimo.

Do tada, možemo uživati u njenim plesnim vještinama, ali i novim fotografijama koje je napravio Brian Bowen Smith.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara