Kakanjka Hadžera treba našu pomoć: Za operaciju kuka potrebno 30.000 eura

414

Dvanaestogodišnjoj Hadžeri Pipo potrebna je naša pomoć kako bi uspješno otputovala u Tursku na liječenje i u Kakanj se vratila bez problema kojeg je imala pri polasku.

MARKETING

Hadžera je rođena 1.12. 2008. godine sa jednom kraćom nogom zbog čega treba na operaciju kuka koju je nemoguće uraditi u Bosni i Hercegovini, kažu iz porodice.

Doktori u Turskoj dali su garanciju da će se Hadžera nakon operacije oporaviti, u suprotnom ukoliko se operacija ne obavi prijeti joj invalidnost kičme.

Hadžera se do sad liječila u Sarajevu i ovo bi bila njena prva operacija.

Za liječenje je potrebno 30.000 eura, plus dodatni troškovi (prevoz, smještaj za vrijeme liječenja ali i roditelj koji će biti u pratnji).

Kontakt: 062 292 804

Uplate iz Bosne i Hercegovine u valuti KM možete izvršiti na račun majke:

BBI Bank Sarajevo

Almina (Ramiz) Pipo

141-356-13103932-12

visoko.co.ba/kakanj-x.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.