Naslovnica ZDK Kultura “Kakanjski da...

“Kakanjski dani 2018”: 29. jula koncert na kojem će nastupiti bosanskohercegovački kantautor Latif Moćević sa koncertom “Melodija”

81

U okviru Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018”, u nedjelju 29. jula 2018. godine sa početkom u 21.00 sat bit će upriličen koncert na kojem će nastupiti bosanskohercegovački kantautor Latif Moćević sa koncertom “Melodija”.

Koncert “Melodija” zasigurno je svojevrsna kruna saradnje Instituta MTM i Latifa Moćevića. Imajući u vidu da se Institut za muziku, teatar i multimediju bavi produkcijom djela muzičkog teatra, koncert “Melodija” bit će veličanstveno i eterično putovanje svijetom čarobne muzike i tekstova bh. kantautora Latifa Moćevića.

„Melodija“ Latifa Moćevića donijet će publici kako zabavu, tako i topli dodir potreban svakome. Institut za muziku, teatar i multimediju, kojem je povjerena produkcija koncerta, omogućit će slušaocima i gledaocima spektakularan koncert.

Koncert donosi novitete u scenskom smislu koji se posebno odnose na sinhronizaciju pokreta i slike uz 3D mapping kao i svjetlosne efekte, koji će deskriptivno pratiti teme pjesama.

 

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.