Like

Kako danas izgledaju glumci iz filma ‘Lajanje na zvezde’

„Kako Tanjug javlja, ja te volim“, čuvena je rečenica iz filma „Lajanje na zvezde“ koju i danas izgovaraju veliki romantičari.

Prošlo je 18 godina od nastanka film „Lajanje na zvezde“. Svi se veoma dobro sjećamo Filozofa (Dragan Mićanović) i njegove Danice (Nataša Tapušković), Tupe (Nikola Đuričko), Milene (Isidora Minić) i profesora Stevića (Dragan Jovanović).

Krajem devedesetih godina, tačnije 1998. film “Lajanje na zvezde” punio je bioskope, a danas ima status kultnog filma.

Podsjetimo se kako su naši omiljeni učenici izgledali prije 18 godina, a kako danas.

Nataša Tapušković (Danica)

Nataši je ovaj film donio veliku slavu. Nakon njega, radila je sa Kusturicom na filmu „Život je čudo“, te je sarađivala sa stranim redateljima.  Pojavila se i u filmu  „Šišanje“, te u predstavama „Kandid“ i „Virus“.

Dragan Mićanović (Filozof)

‘“Filozof“ važi za jednog od najuspješnijih srbijanskih glumaca. Kao dječak izgledao je i prije 18 godina, ali i sada.  Igrao je u filmovima domaće ali i svjetske produkcije. Svojom glumom obilježio je filmove „Najtopliji dan u godini“, „Tamna je noć“, „Točkovi“, „The vice“, „Murder room“ i mnoge druge.

Dragan Jovanović (Pofesor Stević)

Još jedan Dragan, ali Jovanović, ništa manje uspješniji od prethodnog. Od njegovih uloga niko ne može da ostane ozbiljan, pa čak i oni ljudi koji kažu da se rijetko smiju, tako je bilo i u „Lajanju na zvezde“.

Nikola Đuričko (Tupa)

Ulogom Tupe u „Lajanju na zvezde“  dokazao je svoje glumačke sposobnosti. Ta uloga mu je donijela veliku popularnost te se na kraju pojavio u filmovima „Munje“, „Mrtav ladan“, „Zona zamfirova „ …

Isidora Minić (Milena)

I na kraju, Isidora Minić, koja je imala 25 godina kada je igrala djevojčicu iz srednje škole. Kasnije se pojavila u filmovima „Točkovi“, „Crni Gruja 2“, „Pozorište u kući“ i mnogim drugim.

federalna.ba

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh