Naslovnica ZDK Kultura Kamerni simfo...

Kamerni simfonijski orkestar ponovno osvojio srca Zeničana

14

Završena je jedanaesta festivalska noć ljetnog Festivala Zenica Summer Fest 2019., a zenička publika je imala priliku vidjeti jedan od najglamuroznijih nastupa, dosadašnjeg dijela Festivala.

Kamerni simfonijski orkestar Zenica, jednoiposatnim koncertom, izveo je vrhunske klasike filmske muzike, te jedinstvenom melodijom oduševio publiku. Zeničani su ponovo ove godine uživali u bajkovitoj atmosferi i energičnom nastupu Kamernog simfonijskog orkestra, koji je i ove godine opravdao očekivanja svih Zeničana i Zeničanki.
Zeničani su tri puta pozivali na bis muzičare Kamernog simfonijskog orkestra, što pokazuje koliko je publika uživala u ovom nesvakidašnjem događaju.

„Ovo je izuzetna prilika za nas starije, da se “osvježimo” i doživimo nešto novo. Želim da Zenica Summer Fest potraje, da i mladi vide i dožive nešto bolje. Ovo je pravi kulturni događaj, i ovim putem se zahvaljujem Radio – televiziji Zenica i svim ljudima koji učestvuju u organizaciji ovog događaja”, kazao je Nedžad Spahić, posjetilac koncerta.

visoko.co.bA/ZEnicablog.com/RTV Zenica

 

 

 

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.