Politika

Kemal Mušinbegović (SBB): Zaboravili su Amra Babić i pojedini vijećnici ko ih je doveo tu gdje jesu

Sramota je ono što se desilo na posljednjoj sjednici OV Visoko. Sramota i prema Bogu i prema narodu. Kada su predsjednici Mjesnih zajednica trebali da se obrate za govornicom i da iznesu probleme u svojim MZ, vijećnici ASDA, SBB, SDP, BPS i Nezavisni burno su reagovali. U jednom momentu su gore navedeni prekinuli sjednicu i napustili salu samo da se predsjednici MZ ne bi obratili jer plan načelnice Amre Babić i pojedinih vijećnika nije bio da se asfaltiraju putevi, rade kanalizacije ili dovede voda u neku od Mjesnih zajednica kao što se obećavalo u predizbornoj kampanji.

Plan je bio da se izdvoji pola sredstava od 1.500.000KM za izgradnju pješačkog mosta. Nemam ništa protiv mosta ali ne spaja taj most dva kontinenta pa da košta 600.000KM. Sram vas bilo gospodo! Dobro se zapitajte ko vas je postavio tu gdje jeste? Naravno, građani Moštra, Gračanice, Buka, Kološića, gradska raja i drugi, a vi sada ne želite ni njihove osnovne probleme da čujete. Brzo ste zaboravili ko kome podnosi račune.

Ja kao još uvijek član SBB-a Visoko želim da poručim svim građanima da ne podržavam istup i ponašanje vijećnika SBB-a koji na posljednjoj sjednici OV Visoko nisu poslušali glas naroda nego su poslušali glas pojedinca i podržali opciju TI MENI JA TEBI.

Narode, pamti pa vrati!

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh