Kibi Lubenović obradio hit legendarnog Milana Babića: “Baš mi se ne da” snimio u rock fazonu

87

Hit “Baš mi se ne da” legendarnog Milana Babića novim generacijama približio je bh. pjevač i menadžer Kibi Lubenović, koji posljednje dvije decenije živi i radi u Švicarskoj.

MARKETING

Pjesma je snimana u studiju Atelje HIT Beograd, a aranžman je djelo odličnog Gorana Ratkovića Raleta. Na pjesmi su svirali Zoran Marjanović Čeda, Rijad Habibović, Saša Grahovac, a prateće vokale pjevala je Danka Stojiljković. Za miks i mastering bio je zadužen Marko Vučković, a spot je radio reditelj Dalibor Mrdić.

– “Baš mi se ne da” snimio sam u modernijem zvuku u rock fazonu i sve je svirano uživo. Očekujem da će se pjesma svidjeti publici, jer je kompletna ekipa majstorski odradila ovaj posao. Cijelu priču lijepo je zaokružio Dalibor Mrdić. “Baš mi se ne da” uvijek mi je bila jedna od najdražih pjesama. Već nekoliko godina sam imao želju da je snimim i sada je to napokon realizirano i za nju sam otkupio sva izvođačka i ostala prava – kaže Kibi Lubenović.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.