Kompaniji Vispak dodijeljen certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti

276
Foto: Vispak Visoko

Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti jedini je međunarodno priznati certifikat sistemskog i kvalitetnog rada, koji se ističe po transparentnoj, mjerljivoj metodologiji, koju su kreirali evropski stručnjaci tokom tri decenije rada međunarodne grupacije Bisnode.

MARKETING

Na osnovu rezultata finansijske analize koja je urađena u 19 zemalja Evrope, po identičnim kriterijima, kompanija “VISPAK” d.d. Visoko je stekla, prvi put, status Zlatne kompanije Bosne i Hercegovine. Zlatna bonitetna izvrsnost je najviše priznanje poslovne izvrsnost, koju Bisnode  dodjeljuje kompanijama na nivou Evrope.

„Sa ovakvim prizananjem Vispak je obezbijedio  mjesto u samom vrhu najboljih bosanskohercegovačkih kompanija. Tri prethodne godine, zaredom, imali smo najviši rejting AAA. To je samo potvrda kontinuiranog i besprijekornog rada te kompetentnosti za ono što radimo.“, poručili su iz Vispaka.

 

Visoko.co.ba/Vispak

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.