Koncert u čast Kemala Montena u Zagrebu

367

U povodu obilježavanja prve godišnjice smrti Kemala Montena u utorak, 19. prosinca u KD Vatroslav Lisinski u 20 sati održat će se koncert pod nazivom Hiljade pahulja bijelih.

MARKETING

Nakon Kemalove smrti, osnovana je Udruga Kemal Monteno, čiji su osnivači obitelj Monteno i obitelj Jusić, s ciljem zaštite Keminog lika i djela te njegovanja uspomena na njega i bogati opus koji nam je ostavio. Ovaj koncert je ujedno i prvi projekt Udruge, kojim se obilježava prva godišnjica otkako nas je Kemo napustio, a na kojoj će nastupiti pomno birani izvođači koji su bili Kemini bliski suradnici i njegovi bliski prijatelji.

Izvršni producenti koncerta su Paula Jusić  i Đelo jr. Jusić, dok  je glazbeni producent Nikša Bratoš čiji će orkestar pratiti sve izvođače na sceni.

Na koncertu će nastupiti: Amir Kazić Leo, Boris Novković, Danijela Martinović, Dražen Žerić Žera, Enes Kišević, Gabi Novak, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Haris Džinović, Ismeta Dervoz, Ivana Husar, Jasna Gospić, Luka Bulić, Lyra band, Marija Husar, Max Hozić, Mladen Burnać, Paula Jusić, Rade Šerbedžija, Saša Matić, Tarik Filipović, Tereza Kesovija, Teška Industrija, Zlatan Fazlić Fazla, Željko Bebek i Željko Samardžić.

Komentari

komentara