Preporuka

Latif i Mravko Travko najavili veliki koncert za djecu u Sarajevu

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u Domu mladih, Latif i Mravko Travko najavljuju veliki koncert u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu koji će biti održan 29. decembra.

Koncert počinje u 18 sati, a ulaznice možete kupiti putem stranice Kupikartu.ba i na prodajnim mjestima servisa, kao i na blagajni KSC Skenderija.

“Naš prvi koncert u dvorani Mirza Delibašić je za nas nešto posebno. Prvi put nastupamo u dvorani koja može primiti sva velika srca naših drugara koji žele da se družimo i to nas posebno raduje. Naša je misija da nakon svakog koncerta budemo bolji, plemenitiji i sretniji”, izjavili su Mravko i Latif.

Uz Latifa i Mravka nastupa i plesni ansambl Instituta za muziku, teatar i multimediju, a organizatori najavljuju vrhunsku produkciju koja će dodatno uljepšati koncert. Ne zaboravite da su Latif i Mravko Travko ambasadori organizacije Hope and Homes for Children i da kupovinom Mravko Travko proizvoda pomažemo izgradnju Malih porodičnih domova za djecu bez roditeljskog staranja.

Kao najavu koncerta, djevojčice i dječaci na YouTube kanalu Mravko Travko Official mogu pratiti igrano-animirani serijal “Mravko Travko” uz koji mogu naučiti nove i ponoviti stare pjesme. Osim toga do koncerta mališane očekuje još mnogo iznenađenja.

 

 

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh