Ljetne aktivnosti za štićenike JU Dom-porodica

96

Odgovorni JU „Dom porodica“ Zenica minulih godina organizovali su ljetovanja djece, uglavnom, na Boračkom jezeru i nekoliko destinacija Italije.

MARKETING

Usljed pandemije virusa COVID-19 dosadašnji aranžmani su otkazani ali kako kažu, djeca će u manjim grupama ovo ljeto, koliko situacija bude dozvoljavala, proputovati gradovima BiH i upoznati se sa prirodnim ljepotama i historijskim znamenitostima. Za sada je planirano ići u Sarajevo i odmoriti se na vrelu Bosne, proći Baščaršijom, posjetiti Pionirsku dolinu, prošetati glavnim gradom BiH. Među gradovima koje će posjetiti biće i Jajce, grad poznat po izuzetnim i svjetski poznatim vodopadima, pa će to biti prilika da se djeca osvježe i okupaju.

O odlasku na Boračko jezero u augustu još će se razmisliti i ukoliko bude mogućnosti i epidemiološka situacija bude dozvoljavala, nastojaće se djeci priuštiti i to putovanje i odmor. U JU Dom porodica Zenica trenutno je zbrinuto 86-toro djece.

visoko.co.ba/zenicainfo.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.