Ljubavni test: Otkrijte izvor svojih ljubavnih problema

119

Ljubav je pokretač svijeta. Ali ljubav prema osobi s kojom dijelite svoj svakodnevni život mogu potkopati mali nesporazumi.

MARKETING

Kako bi izbjegli udaljavanje od partnera, važno je razmisliti o podrijetlu sumnji i strahova i razgovarati o tome s ljudima koji su pored nas.

Ovaj jednostavan test, ima za cilj da vas potakne na razmišljanje i da shvatite nešto više o sebi u vezi s ljubavnim problemom.

Ljubavni test - undefined
Foto: Atma.hr: Ljubavni test

Dakle, što je prvo što vam je privuklo pažnju na istaknutoj slici? Dva su moguća odgovora: glodavac i ljudski profil. Važno je odgovoriti instinktivno, bez previše razmišljanja o tome, piše Atma.hr.

Glodavac

Ako ste prvo primijetili lik glodavca, to znači da ste nesigurna osoba i ne vjerujete drugima.

Ljubavni problemi mogu nastati upravo iz ovog razloga: ljubomora i vaša stalna potreba za sigurnošću mogli bi otuđiti vašeg partnera.

Savjet: Ostavite prošlost iza sebe i bez previše brige uživajte u ljubavnoj priči.

Profil muškarca

Ako je vašu pažnju privukao muški profil, to znači da ste neovisni i borite se da ljubav stavite na prvo mjesto.

Ali važno je posvetiti pravu pažnju bliskoj osobi kako bismo izbjegli sukobe i nesporazume.

Savjet: Pokušajte biti manje osjetljivi i prepustite se snagama ljubavi.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/radiosarajevo.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.