Luka Kozarević snimio spot za pjesmu “Jelena”

50

Luka Kozarević pjesmom “Luda” krajem prošle godine osvojio je simpatije publike u našoj zemlji, a uskoro će objaviti i spot za novu pjesmu “Jelena”.

MARKETING

Autor teksta je Sadeta Živković, dok muziku i aranžman potpisuje Nemdžad Alić. Bubnjeve je svirao Nermin Dedić, a gitaru Haris Pozderac. Za videozapis bio je zadužen studio “LegeArtis” iz Bihaća, a cijeli spot je snimljen u gradu na Uni.

– Pjesma “Jelena” je nešto drugačije, nešto novo ili samo nešto sa dušom. Zadovoljan sam saradnjom sa ekipom “LegeArtis” i jedva čekam da sve bude montirano i da čujem impresije publike. Tema pjesme je ljubav… Ona nas sve najbolje inspiriše – kaže Luka Kozarević koji dodaje da bi spot trebao biti premijerno prikazan početkom jula.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.